Jubileumactie 2024

Ter ere van ons vijfjarig jubileum willen we u graag verrassen. Profiteer van onze jubileumactie waarbij u een half jaar lang gratis automatisch vacatures kunt plaatsen of eenmalig een vacature kunt laten plaatsen door ons team.

Maak kennis met de vacaturesite Jobs in Security en profiteer van gratis vacatureplaatsingen voor een periode van een half jaar. Alleen een eenmalige vergoeding van € 250,- voor de webkoppeling is vereist.

WAAROM JOBS IN SECURITY

Beste werkgever,

Helaas neemt het aantal vacatures in de securitybranche al geruime tijd toe. De vraag naar gespecialiseerde vakmensen op diverse niveaus en in verschillende regio’s wordt steeds luider. Werkzoekenden raken steeds vaker verdwaald in de overvloed aan vacatures op meta-zoekmachines. Daarom hebben wij besloten om ons te richten op een niche vacatureplatform specifiek voor de securitysector, dat het hele spectrum beslaat van beveiligers tot afdelingsmanagers en security officers. Ons doel is om de arbeidsmarkt toegankelijker te maken, zodat werkgevers eenvoudiger gekwalificeerd personeel kunnen vinden en kandidaten gemakkelijker toegang krijgen tot de arbeidsmarkt.

ONBEPERKT VACATURES PLAATSEN

Heeft u moeite met het vinden van geschikte kandidaten? Onze diensten helpen u bij het gericht werven en maximaliseren van de resultaten uit uw vacatures. Wij sturen of linken sollicitaties direct naar u door. Ons uitgebreide en diverse netwerk stelt ons in staat om de juiste kandidaten te matchen en wij zetten ons in om u hierin optimaal te ondersteunen.

JUBILEUMACTIE

Maak kennis met Jobs in Security. Profiteer van gratis vacatureplaatsingen voor een half jaar (slechts eenmalige vergoeding van € 250 voor de Webkoppeling). Als kennismaking bieden wij de mogelijkheid om onbeperkt vacatures te plaatsen, volledig gratis gedurende het eerste half jaar. Vul eenvoudig het onderstaande formulier in om van deze actie gebruik te maken. Voor eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Realisatie webkoppeling

Om vacatures te plaatsen maken wij gebruik van een automatische data-koppeling. Graag ontvangen wij een data-feed voor deze koppeling. Na afloop van de kennismakingsperiode stellen wij een rapport op met alle relevante statistieken.

Voor de koppeling hebben wij een gestructureerd databestand nodig, bijvoorbeeld in XML, RSS of ATOM formaat. Dit bestand ontvangen wij graag online beschikbaar, zodat wij het kunnen koppelen aan de Jobs in Security website. Als een online databestand niet mogelijk is, kunnen vacatures ook opgehaald worden via een HTTP REST API. Handmatig plaatsen is eventueel ook een optie.

Er zijn bepaalde velden die wij graag opgenomen zien in het databestand. Voor vragen over de koppeling kunt u altijd contact opnemen met onze ICT-afdeling. De benodigde velden zijn:

1.     Functietitel
2.     Algemene beschrijving van de functie (mag 1 veld zijn, mogen losse onderdelen zijn)
3.     Directe link naar de vacature
4.     Doorlink naar de solliciteer direct pagina
5.     Functie: – Fulltime, Parttime, Stage, ZZP, Projectmatig
6.     Bedrag (Salaris, indien bespreekbaar veld blijft leeg)
7.     Standplaats: Op provincie-niveau
8.     Vacature vervaldatum:
9.     Geplaatst op:
Om gebruik te maken van de speciale JUBILEUMACTIE van Jobs in Security, vragen wij u vriendelijk om het onderstaande formulier in te vullen.  
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
5 jarig jubileum