Onderstaand treft u veelgestelde vragen (FAQ) aan over het plaatsen van een vacature, het uploaden en bijhouden van uw CV via Mijn Account of het reageren op een vacature via de vacaturesite van Jobs in Security. Er is ook een speciale pagina met uitleg over het plaatsen van een vacature beschikbaar.

Hoe kan ik solliciteren op een vacature? Werkgevers kunnen via de vacaturesite Jobs in Security vacatures plaatsen, waarop kandidaten rechtstreeks bij de werkgever kunnen reageren. Er kan ook via de website van Jobs in Security worden gereageerd. De binnengekomen reacties zullen dan, conform de gemaakte afspraken met de werkgever, door Jobs in Security worden afgehandeld. 

Is het plaatsten van een vacature gratis?  Gratis zijn de vacatures voor Stagiaires, Trainees en Afstudeerders. Voor een losse vacatureplaatsing rekenen wij € 150,-. Daarnaast bieden wij werkgevers 4 pakketten aan met alle bijbehorende voordelen. Voor de geldende tarieven kunt u naar de speciale pagina op de website gaan.

Is het plaatsten van een CV gratis? U kunt uzelf kosteloos via Mijn Account registeren en uw CV op de vacaturesite van Jobs in Security plaatsen.

Mag ik als werkgever de CV’s bekijken?  Nee, dit recht is alleen voorbehouden aan de Werkgevers met een jaarlicentie. Zij kunnen rechtstreeks in de CV Database zoeken. Zij kunnen zoeken in de zoekprofielen van de CV Database. Wanneer zij daadwerkelijk over willen gaan tot een CV match wordt er via Jobs in Security contact gezocht en  toestemming gevraagd aan de kandidaat voor het toezenden van zijn/haar CV. Is de Werkgever op basis van het toegezonden CV geïnteresseerd in een nadere kennismaking dan zal de werkgever vervolgens zelf overgaan tot het daadwerkelijk totstandbrengen van het eerste contact.

Wanneer is mijn vacature zichtbaar?
Jobs in Security helpt u met het invullen van uw vacatures voor en door Security Professionals. Via de pagina vacature plaatsen wordt u stapsgewijs geholpen. U kunt uiteraard ook zelf u vacature plaatsen. Hiervoor volgt u bijgevoegde handleiding. Een aangeboden vacature wordt eerst in concept getoond en bij akkoord uwerzijds definitief op de website getoond.

Hoe kan ik een vacature verwijderen van de site?
Jobs in Security helpt u met het invullen van uw vacatures voor en door Security Professionals. Via de pagina vacature plaatsen wordt u stapsgewijs geholpen. In samenspraak worden afspraken over het werving- en selectieproces gemaakt. Ook kunt u een sluitingsdatum opgeven bij het plaatsen van een vacature. De vacature verdwijnt dan vanzelf van de site. Zelf kunt u via uw account uw vacatures beheren en verwijderen.

Contact met werkgever – Solliciteer Nu
Reageren op een vacature kan via Solliciteer nu bij de desbetreffende vacature. Je hoeft slechts je CV te uploaden en je interesse kenbaar te maken. Via je eigen Job Center kun je de status van je sollicitatie bekijken.

Contact met werkgever – Bericht verzenden
Een bericht verzenden naar de werkgever kan via de betreffende vacature via bedrijfsgegevens -> Zoek contact met werkgever. Vervolgens kun je een formulier invullen t.b.v. de werkgever en deze verzenden.

Kan iedereen mijn gegevens bekijken?
Nee, dit is alleen mogelijk voor de werkgever van de vacature waarop u heeft gesolliciteerd.

Is mijn CV openbaar?
Uw CV is niet openbaar.

Ik kan niet inloggen
Indien u het wachtwoord bent vergeten, kunt u via de pagina Login, reset wachtwoord het wachtwoord vernieuwen. Binnen enkele ogenblikken treft u in uw mailbox een e-mail met daarin een link naar onze website. Deze klikt u aan en vervolgens kunt u een nieuw wachtwoord opgeven.

Moet ik uitloggen?
De enige en juiste manier om te zorgen dat niet iemand anders bij jouw gegevens kan, is door op uitloggen te klikken en daarna de browser te sluiten als je klaar bent. Dit doet u via Mijn Account -> Uitloggen.

Hoe kan ik een CV maken en solliciteren?
Om te solliciteren kunt u direct op een vacature reageren en uw CV uploaden. Om gevonden te worden door de Werkgevers wanneer zij een selectie maken op een zoekprofiel  dient u een CV aan te maken in onze CV-database. Hiervoor moet u ingelogd zijn, daarna gaat u via Mijn Account naar Mijn CV. Vul de gegevens in die u wilt delen met een werkgever en klik onderaan op opslaan.

Waarom hoor ik niets op mijn sollicitatie?
De organisatie van uw keuze, waar u een reactie heeft achtergelaten via Jobs in Security zal zelf de vacature-afhandeling op zich nemen. Echter wij hebben geen controle over de verdere afhandelingsprocedure van de organisatie.

Heeft u aanvullende vragen?
Al uw vragen, opmerkingen of suggesties heeft. Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag. Voor contact met ons kunt u gebruik maken van het reactieformulier.