Tarieven

Website

JobsinSecurity.nl is hét platform voor de Securityprofessional. Wij helpen u bij het vinden van securityprofessionals: van handhavers, mobiele surveillanten, (object/evenement-) beveiligers, tot Security Architect en Cybersecurityspecialist, allen werkzaam in de beveiliging.

Bereik

Pageviews per jaar: 202.042

Bezoekers per jaar: 159.260

Unieke bezoekers per jaar: 135.116

Tijd op de site in minuten: 1:23

Sociale Media in hart van de doelgroep: + 60.000


Vacature plaatsing

Ondernemers die geen partner worden kunnen kiezen voor het plaatsen van losse vacatures. Deze vacatures worden gepubliceerd op onze website en vervolgens gedurende 60 dagen getoond. U kunt hierbij kiezen uit onderstaande pakketten. Het plaatsen  van vacatures werkt eenvoudig. Jobs in Security helpt u er graag mee . Wilt u meer informatie over het plaatsen van uw vacatures, neem dan contact op met Jobs in Security.

Pakket 1 – € 95,- *

Pakket 1 – BASIS –

  • De vacature staat 90 dagen online, d.w.z. dat uw vacature gedurende deze periode online zichtbaar en beschikbaar is.
  • Via de automatische vacature-alert wordt uw vacature verzonden naar de aangemelde kandidaten.

Pakket 2 – € 299,- *

Pakket 2 – STANDAARD –

Wij helpen u om resultaatgericht te werven en zorgen ervoor dat we samen het maximale resultaat uit uw vacature halen.

  • De vacature staat 90 dagen online, d.w.z. dat uw vacature gedurende 60 dagen online zichtbaar en beschikbaar is.
  • U kunt op eenvoudige wijze uw bedrijfslogo toevoegen.
  • De vacature wordt gedeeld via sociale media (LinkedIn +60.000 volgers in het hart van de doelgroep, Twitter en Instagram).
  • De vacature wordt gecontroleerd op en geoptimaliseerd met de juiste trefwoorden, zoekmachine optimalisatie SEO.
  • Vermelding van uw vacature in onze nieuwsbrief.
  • Via de automatische vacature-alert wordt uw vacature verzonden naar de aangemelde kandidaten.

Pakket 3 – GRATIS

Pakket 1 verstrekken wij gratis voor vacatures t.b.v. stageplaatsen of voor vacatures voor vrijwilligersfuncties of als nadere kennismaking.

  • De vacature staat 90 dagen online, d.w.z. dat uw vacature gedurende deze periode online zichtbaar en beschikbaar is.
  • Via de automatische vacature-alert wordt uw vacature verzonden naar de aangemelde kandidaten.

Service

Als service plaatsen we  graag de vacature voor u, via onze  plaatsingsservice. Jobs in Security zorgt ervoor dat de vacature binnen een paar uur online komt te staan. We zorgen ervoor dat uw vacature zo goed mogelijk wordt gepositioneerd binnen ons netwerk.  En als de vacature online staat houden we uw vacature goed in de gaten. Indien nodig voeren we in overleg een aantal verbeteringen door om de vacature nog beter aan te laten sluiten op de gewenste doelgroep.

Uiteindelijk telt het resultaat!

Maatwerk

Bent u niet alleen bezig met recruitment en het plaatsen van vacatures, maar ook met employer branding, naamsbekendheid of andere campagnes? Wij verzorgen een maatwerk oplossing en gebruiken de juiste middelen om een waardevolle bijdrage te leveren aan uw doelstellingen.

Zo plaatsen wij uw banner op de homepage voor € 100,- *. 1 van de overige pagina’s geldt een tarief van € 75,-* voor een vertoning van 1 maand. Er wordt doorgelinkt naar uw eigen website. Daarnaast zijn er advertentiemogelijkheden in onze nieuwsbrief, wij lichten dit graag toe in een persoonlijk gesprek. Voor € 1.000,-* vertonen wij uw banner gedurende één jaar en heeft u tevens een eigen partnerpagina.

Contact

Wilt u meer informatie over het plaatsen van uw vacatures, onze maatwerkoplossingen of hoe u onze partner kunt worden, neem dan contact op met Jobs in Security.

Partners

Bedrijven  kunnen zich aanmelden als partner van Jobs in Security. Partners kunnen vacatures plaatsen, maar hebben ook andere voordelen. Op de homepage is voor partners een bannerpositie beschikbaar voor een bedrijfslogo. Elke partner beschikt over een partner-pagina, dit is het online digitale visitekaartje. Alles wat onze partner hier invult wordt zichtbaar voor andere partners en bezoekers in het hart van de security-doelgroep. Daarnaast kunnen nieuwsitems worden doorgeplaatst naar de nieuwsbrief en doorgelinkt naar de sociale media sites. Partners hebben toegang tot de CV-database.

Voor Jobs in Security zijn partners waardevol. We doen er alles aan om partners tevreden te stellen. Daarom betrekken we partners actief bij de verdere ontwikkeling van Jobs in Security.

Jobs in Security beschikt inmiddels over een hoogwaardig gevulde CV-Database . Toegang wordt verleend aan de Partners van Jobs in Security. Is er een match dan zal (indien de kandidaat hiermee instemt) een contactmoment tot stand worden gebracht door middel van het versturen van zijn of haar cv.

Met een partnerschap ontvangt u tevens een gratis automatische webkoppeling. Wij plaatsen uw vacatures graag automatisch online. Dit kan via een multiposter, een XML feed of via onze webkoppeling. Ideaal als u het hele jaar aandacht wilt vragen voor uw openstaande vacatures.

Partnerschap bedraagt € 2.900,- * per jaar inclusief gratis webkoppeling (automatische vacatureplaatsing).

*(excl. BTW) per jaar

Contact

Wilt u meer informatie over het plaatsen van uw vacatures, onze maatwerkoplossingen of hoe u onze partner kunt worden, neem dan contact op met Jobs in Security.

 

Lees hier meer over Jobs in Security (pdf).