Gratis webkoppeling

WEBKOPPELING

Via de gratis Webkoppeling staan de vacatures automatisch online.

Webkoppeling

Het plaatsen van vacatures is een tijdrovende bezigheid. Omdat wij weten hoe kostbaar uw tijd is bieden wij de mogelijkheid van het volledig geautomatiseerd plaatsen van vacatures aan. Wij hebben specialisten klaarzitten die een webkoppeling kunnen maken waardoor uw vacatures volledig geautomatiseerd online komen te staan op Jobs in Security. Iedere dag wordt dit aanbod gesynchroniseerd. Dit zorgt ervoor dat u altijd een actueel en up-to-date aanbod aan vacatures online hebt staan op Jobs in Security. U kunt deze kostbare tijd besteden aan het aannemen van nieuwe talenten.

ONBEPERKT VACATURES PLAATSEN

Moeite met het vinden van de juiste kandidaat? Wij helpen u graag. Heeft u een groot aantal vacatures beschikbaar? Dan kunt u via directe koppeling of multiposting deze vacatures automatisch laten doorplaatsen op JobsinSecurity.nl. U hoeft dan geen vacatures meer handmatig toe te voegen. Uiteraard scheelt u dit een hoop kostbare tijd. Wij werken graag samen met multiposting partijen, maar kunnen ook rechtstreeks de koppeling tussen uw en onze website realiseren.

Automatisch vacatures plaatsen & multiposting

Met een vacaturejaarabonnement plaatsen we al uw security-vacatures door naar JobsinSecurity.nl. Bij voorkeur plaatsen wij uw vacatures automatisch online. Dit kan via een multiposter, een XML feed of via onze webkoppeling. Ideaal als je het hele jaar aandacht wilt vragen voor je openstaande vacatures.

jobs in security

WERKEN IN DE BEVEILIGING!

Vul svp onderstaand formulier in om uw vacature te plaatsen.  
Jobs in Security - Werken in de beveiliging!