image

Jobs in Security is trots op de samenwerking met haar partners

Bent u ook geïnteresseerd om een Partner te worden van Jobs in Security?

De voordelen zijn legio, u betaalt eenmalig een jaarlicentie van € 3.900,- en mag een jaarlang onbeperkt vacatures plaatsen. U heeft extra promotiemogelijkheid op de homepage, partnersite en in de nieuwsbrief en u heeft toegang tot de CV-database van de Securityprofessionals.

Alle voordelen voor het partnerschap van Jobs in Security:
Elke Partner van Jobs in Security beschikt over een eigen partnerpagina met een overzicht van alle actuele vacatures van uw organisaties. Op deze partnerpagina wordt uw bedrijfsprofiel aangemaakt en kunnen evenementen worden aangekondigd. Maar ook uw visie op de arbeidsontwikkelingen, ander relevant nieuws en de corporate values kunnen hier worden geplaatst. Tevens kunt u hier foto's, contactgegevens en het adres van de organisatie via Google maps plaatsen.

De online partnerpagina is het digitale visitekaartje. Alles wat wordt íngevuld, wordt zichtbaar voor andere partners en bezoekers in het hart van de doelgroep.

Daarnaast kunnen in overleg nieuwsitems worden doorgeplaatst naar de nieuwsbrief en doorgelinkt naar de sociale media sites.

Tevens mogen Partners onbeperkt vacatures plaatsen. Daarnaast krijgt een partner een bannerpositie op de homepage en worden de vacatures ook getoond op de vacaturepagina's bij de uitgelichte top vacatures.

DOWNLOAD PDF MET MEER INFORMATIE OVER JOBS IN SECURITY
image

WORDT OOK PARTNER

Voor Jobs in Security zijn partners waardevol. We doen er alles aan om partners tevreden te stellen. Daarom betrekken we partners actief bij de verdere ontwikkeling van Jobs in Security.

Jobs in Security beschikt inmiddels over een hoogwaardig gevulde CV-database . Toegang wordt verleend aan de Partners van Jobs in Security. Is er een match dan zal (indien de kandidaat hiermee instemt) een contactmoment tot stand worden gebracht door middel van het beveiligd versturen van zijn of haar cv. Met een partnerschap ontvangt u tevens een gratis automatische webkoppeling. Wij plaatsen uw vacatures graag automatisch online. Dit kan via een multiposter, een XML feed of via onze webkoppeling. Ideaal als u het hele jaar aandacht wilt vragen voor uw openstaande vacatures.

Partnerschap bedraagt € 3.900,- (excl. BTW) per jaar inclusief gratis webkoppeling (automatische vacatureplaatsing).

CONTACT